Paketi in menuji za skupine, (seminarji, praznovanja...)

V sodelovanju s Turistično agencijo Ekotur in Etnološkim parkom Fidov gaj izvajamo skupne programe in številne dodatne aktivnosti za popestritev vaših dogodkov, izletov in poslovnih srečanj.

Naše pakete za skupine organizira in izvaja "hišna" Turistična agencija Ekotur. Paketi vključujejo raznolike programe lokalnega turističnega vodenja po Zgornji Savinjski dolini, Solčavskem oz. Logarski dolini. Nekateri vsebujejo tudi vodene oglede našega Etnološkega parka Fidov gaj.
Vsem paketom pa je skupno okrepčilo v Gostišču in muzeju Firšt***, z našimi skrbno pripravljenimi kosili za skupine ter ugodnejša paketna cena.

Ponudba posebnih PAKETOV za skupine

avtobusne skupine

so namenjeni vsem, ki vam Logarska dolina ali širše Solčavsko območje predstavljata končni oz. glavni cilj na vašem izletu v Savinjsko dolino.

Avtobusne skupine (.pdf)

družinska, poslovna srečanja

so namenjeni razvedrilu in popestritvi vaših posebnih dogodkov. Združujejo izbrana kulinarična, zabavna in poučna doživetja ter sprostitvene aktivnosti.

Družinska, poslovna srečanja (.pdf)

šolske skupine

predstavljajo poučno, zanimivo in tudi zabavno različico izletov, ekskurzij ter naravoslovnih in družboslovnih dni.

Šolske skupine (.pdf)

Ponudba MENUJEV za skupine

Klasični domači menuJI

so preprostejša, a skrbno pripravljena kosila za skupine. Priporočamo jih vsem na krajših izletih in ekskurzijah , ko na voljo ni veliko časa, a želite vseeno uživati v okusnem kosilu s pridihom Zgornje-savinjske kulinarične posebnosti.

Klasični domači menuji, (.pdf)

FIRŠTOVI IZBRANI MENUJI

so kombinacija tradicionalnih receptur prilagojenih sodobnim okusom, namenjene vsem, ki želite v hrani uživati . Za razvajanje borbončic jih pripravljamo z vso pozornostjo, da vam kar najbolje odstrejo kulinarično dediščino naše hiše.

Firštovi izbrani menuji, (.pdf)

menuji za šolske skupine

Za šolske skupine smo oblikovali posebne pakete " Jamski medved ", ki so tudi cenovno zelo ugodni. Pakete sestavlja topla malica ali kosilo ter ogled naše stalne razstave o Potočki zijalki, z multimedijsko predstavitev le teh.

Menuji za šolske skupine (.pdf)

Kulinarika

Kulinarična ponudba obsega tradicionalno domačo slovensko hrano , solčavske in zgornjesavinjske posebnosti ter mednarodne jedi evropskih kuhinj. Najbolj poznane specialitete so jedi iz svežih postrvi, domače testenine in zgornjesavinjski želodec.

image description
image description
image description
image description
image description

Rezervacija mize

Za rezervacijo mize ali naročilo postrvjega biftka(vsaj dan pred nameravanim obiskom), nas lahko pokličete na telefonsko številko:

+386 (0)3 839 46 78.

Rezervacija sobe

Nudimo namestitev v 5 dvoposteljnih in 1 triposteljni sobi, s skupaj 13 ležišči. Sobe so opremljene z masivnim borovim pohištvom.             

ali pokličite na:

+386 (0)3 839 46 78