Kosila, malice in degustacijski menuji za naročene skupine

V prostorih gostišča lahko običajno pogostimo do 60, izjemoma tudi do 75 oseb. V toplejšem obdobju je za dodatnih 30 oseb prostora še zunaj na pokriti terasi.
Vse jedi, ki vam jih ponujamo, pripravljamo sami v naši kuhinji. Recept zanje je zelo preprost: tradicija, znanje, skrbna priprava in karseda naravne sestavine, brez sodobnih industrijskih nadomestkov. V naše jedi in napitke v veliki meri vključujemo lokalno pridelana živila. Zlasti v pozni pomladi in poleti bodo na vaši mizi sveža zelišča, jagodičevje, zelenjava in solata kar iz domačega vrta. S ponosom pa vam postrežemo tudi lastna, na ekološki način pridelana živila in izdelke (vse suhe mesnine, sveže postrvi, jabolčni kis, zeliščni čaji...) 

Naša ponudba menujev za skupine obsega:

Klasični domači menuJI

so preprostejša, a skrbno pripravljena kosila za skupine. Priporočamo jih vsem na krajših izletih in ekskurzijah , ko na voljo ni veliko časa, a želite vseeno uživati v okusnem kosilu s pridihom Zgornje-savinjske kulinarične posebnosti.

Klasični domači menuji, (.pdf)

FIRŠTOVI IZBRANI MENUJI

so kombinacija tradicionalnih receptur prilagojenih sodobnim okusom, namenjene vsem, ki želite v hrani uživati . Za razvajanje borbončic jih pripravljamo z vso pozornostjo, da vam kar najbolje odstrejo kulinarično dediščino naše hiše.

Firštovi izbrani menuji, (.pdf)

menuji za šolske skupine

Za šolske skupine smo oblikovali posebne pakete " Jamski medved ", ki so tudi cenovno zelo ugodni. Pakete sestavlja topla malica ali kosilo ter ogled naše stalne razstave o Potočki zijalki, z multimedijsko predstavitev le teh.

Menuji za šolske skupine (.pdf)

Kulinarika

Kulinarična ponudba obsega tradicionalno domačo slovensko hrano, solčavske in zgornjesavinjske posebnosti ter mednarodne jedi evropskih kuhinj. Najbolj poznane specialitete so jedi iz svežih postrvi, domače testenine in zgornjesavinjski želodec.

image description
image description
image description
image description
image description